branding

Digitaal aanwezig zijn is natuurlijk belangrijk in de communicatie van projecten of prospects, maar offline, zoals drukwerk en signing is eveneens héél belangrijk. En daar willen we graag mee opvallen. Logodesign, verkoopborden, huisstijl, visitekaartjes, folders, flyers, brochures, whitepapers, posters, banners, noem het maar op!

Onze grafisch vormgevers hebben flink wat lef en ervaring in huis en bouwen dagelijks mee aan de groei van de unieke branding van onze klanten. We zorgen ervoor dat u met uw makelaars onderneming met kop en schouders boven de rest in de branche uitsteekt en zullen een vormgeving ontwerpen die zeker niet onopgemerkt blijft.

Alleen een opfrissing van uw huidige logo of huisstijl is uiteraard ook mogelijk, dan kijken wij heel nauwlettend op uw historie, en ontwerpen daar een moderne versie van, zodat uw onderneming een opvallende opfrisbeurt heeft, zonder dat het heel drastisch omgegooid wordt.

“Digitaal aanwezig zijn is natuurlijk belangrijk in de communicatie naar uw klanten, maar offline, zoals uw signing en drukwerk is eveneens héél belangrijk. Opvallen is hier het codewoord.”

Direct beginnen met uw drukwerk

Pim

Art-director – Designer

Services

Logo ontwerp, branding, huisstijl, visitekaartjes, folders, flyers, billboards, brochures, whitepapers, posters, vlaggen, tassen, t-shirts, banners, notitieblokken, kalenders, cadeaubonnen, boeken, magazines, stickers, noem het maar op!

Gelijk laten drukken bij ons? We kunnen direct een voorstel doen voor eventueel drukwerk met kwaliteit, prijs en leverdatum!

Mxfs Reclamebureau Hilversum / Communicatiebureau Hilversum

Mxfs Creatief bureau Hilversum / Mediabureau Hilversum – Hallo!

Wij zijn Mxfs; een full-service reclamebureau en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, WordPress website, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat.

Gespecialiseerd in gedurfde designs voor jouw merk. Instead of thinking outside the box, just get rid of the box.

Mxfs is een full-service communicatiebureau Hilversum dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op #1 staat. Soms moet je niet ‘outside the box’ denken, maar gewoon die hele box weglaten.

Mxfs

Over Mxfs Communicatiebureau Hilversum

Aangenaam! Wij zijn Mxfs; een full-service reclamebureau Hilversum dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat.

Mxfs Creatief Bureau Hilversum bestaat uit samenwerkende creatieve Freelance webdesigner die stuk voor stuk een eigen Website laten bouwen, zodat wij hét complete totaalplaatje kunnen bieden aan uw onderneming. Onze services bestaan onder andere uit: WordPress website Hilversum, of bijvoorbeeld een Custom WordPress website. Natuurlijk kunt u ook een Huisstijl laten maken, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en social media management. Daag ons uit met uw ideeën en wensen, we komen er samen vast uit!

Mxfs Mediabureau Hilversum

Aangenaam, onze naam is Mxfs; een full-service Mediabureau Hilversum dat gespecialiseerd is in Freelance Grafisch Vormgeving en content creatie Hilversum. Onze Freelance designers houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat. Wilt u uw Huisstijl laten ontwerpen of wilt u Hulp bij WordPress website?

Mxfs bestaat uit samenwerkende creatieve freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisatie hebben, zodat wij hét complete totaalplaatje kunnen bieden aan uw onderneming. Onze services bestaan onder andere uit: WordPress website, webdesign, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en social media management. Daag ons uit met uw ideeën en wensen, we komen er samen vast uit!

Onze Freelancers zijn altijd bezig met creëren en ontwerpen.

Ons team is de hele dag bezig met het maken en ontwerpen van o.a.: (WordPress) website, custom werk aan nieuwe en bestaande websites, on- en offline reclame-uitingen zoals; logo’s, logo ontwerp. U kunt uw logo laten ontwerpen en gelijk visitekaartjes laten drukken, visitekaartjes ontwerp aanvragen of Visitekaartjes drukwerk ontwerpen.

Grafische ontwerpen

Onze freelancer grafisch vormgeving maakt veel digitale whitepapers, flyers, Flyers ontwerpen, Folder ontwerpen. Voor complete concepten kunt u ook contact met Mxfs opnemen, dan doen we direct ook de content creatie, fotografie en video’s. Uw eigen brochures of verpakkingen laten ontwerpen en drukken kan natuurlijk ook. Voor Social Media ocial media branding, apps, en nog veel meer.

Wie maken die grafische ontwerpen dan allemaal?

Mxfs bestaat uit samenwerkende creatieve grafische vormgeving freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisatie hebben, zodat wij hét complete totaalplaatje kunnen bieden aan uw onderneming. Onze reclame services bestaan onder andere uit: het ontwerpen van een logo, logo ontwerp, huisstijl laten maken, huisstijl ontwerp, huisstijl ontwerpen. Daag ons uit met uw ideeën en wensen, we komen er samen vast uit!

WordPress website

Het draait op het wereld wijde web veelal om het zien en het gezien worden. Dat laatste is ontzettend belangrijk als juist jouw doelgroep zich veel op het internet bevindt. Hoe pakken wij dat aan? Jouw ‘digitale visitekaartje’ noemt men het. Ons doel is om jouw WordPress website vooral gebruiksvriendelijk, oogstrelend en duidelijk te ontwikkelen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat jouw website op elk formaat smartphone, tablet en desktop te bekijken zijn en Google-vriendelijk is.

Website bouwer Hilversum

Wij bouwen een WordPress website in het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem WordPress omdat jouw WordPress website dan eventueel voor jezelf gemakkelijk aan te passen is, en kunnen wij zo snel en uitgebreid als wenselijk werken door middel van een template (om) te bouwen.

Website laten bouwen

Voordat wij aan de slag kunnen met uw WordPress website bouwen, zoeken we even op Google uw onderneming op. Is de sfeer of boodschap van uw WordPress website dezelfde als die u hanteert in uw bedrijf? Spreekt het men aan en komt het duidelijk over? Dit zijn de vragen waar wij dagelijks aan werken, en ondernemingen hierin helpen groeien hun WordPress website laten maken.

Nieuw WordPress website webdesign

Een nieuw ontworpen WordPress webdesign zal naadloos op uw bestaande huisstijl passen, maar er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een eventueel compleet nieuw WordPress website ontwerp, met een vernieuwd logo of huisstijl en content fotografie, die met het nieuwe WordPress webdesign matched. Ook voor een uitgebreid SEO voor Google pakket bent u bij ons en onze gecertificeerde Google collega’s aan het juiste adres.

Grafisch ontwerper

Logodesign, concepten, branding, visitekaartjes, folders, flyers, menukaarten, brochures, whitepapers, posters, banners, noem het maar op!

Onze grafisch vormgevers hebben flink wat lef en ervaring in huis en bouwen dagelijks mee aan de groei van de unieke branding van onze klanten. We zorgen ervoor dat u met uw onderneming met kop en schouders boven de rest in uw branche uitsteekt en zullen een vormgeving ontwerpen die zeker niet onopgemerkt blijft.

Huisstijl laten maken

Een opfrissing van uw huidige logo ontwerp of huisstijl ontwerp is uiteraard ook mogelijk, dan kijken wij heel nauwlettend op uw historie, en ontwerpen daar een modern logo design of huisstijl design van, zodat uw onderneming een opvallend nieuw ontwerp heeft, zonder dat het heel drastisch omgegooid wordt.

Contact opnemen

Logo laten ontwerpen

De juiste doelgroep bereiken met een nieuwe huisstijl, WordPress website en/of logo ontwerp. Dit trekt niet alleen nieuwe klanten aan, maar laat ook een frisse wind door uw onderneming waaien! Wij verdiepen ons volledig in uw bedrijf voordat wij ergens aan beginnen. Daarbij leven wij ons in als één van uw klanten. Hoe komt uw vormgeving of branding op ons over? Wat kunt u bijvoorbeeld al bereiken met een touch-up van een nieuw logo?

Visitekaartjes ontwerp

Genoeg om eerst even samen over te praten dus. Van visitekaartje ontwerpen tot complete bedrijfsuitstraling of huisstijl, we komen er samen wel uit. Wij overtuigen u graag met een visuele impressie van een nieuw logo of huisstijl ontwerp. Dat praat gelijk een stuk makkelijker. Samen koffie doen? We kunnen in een vrijblijvende afspraak al een hoop bespreken en bedenken.

Social media management

Naast een goede website, is social media voor de online marketing van uw onderneming bijna niet meer weg te denken. Zeker als uw (nieuwe) doelgroep zich al actief op de verschillende social media kanalen bevindt. Onze social media manager gaat graag voor u aan de slag om uw Instagram, Facebook of LinkedIn te laten beginnen groeien!

Social Media laten beheren

Voor het starten met uw social media beheer, social media onderhouden en het groeien van deze social media kanalen is dan ook veel aandacht nodig, een serieuze dagtaak in sommige gevallen. Wij begrijpen dat u zich natuurlijk liever bezighoudt met uw onderneming dan uit te vinden hoe u dit het beste kunt aanpakken. De juiste social media strategie vinden om ook hier met kop en schouders boven de rest uit te komen, vergt veel onderzoek naar de ideale content voor uw social media kanaal.

Contact opnemen

Instagram uitbesteden

Zit uw doelgroep op Instagram, Twitter, Facebook, TikTok, PinterestLinkedIn, Youtube of misschien wel allemaal? Met de juiste doelgroepanalyse kunnen we dit allemaal tackelen en zult u niet achterblijven in de verschillende social media kanalen. Laat u uw Instagram uitbesteden bij Mxfs?

Hoe gaan wij te werk?

Onze social media manager gaat van tevoren uitgebreid onderzoek doen naar uw doelgroep en geeft dan een duidelijke analyse welke social media kanalen het beste bij uw onderneming passen. In dit onderzoek wordt onder andere bepaalde content ideeën bedacht, en gaan we sparren over eventuele content strategieën.

En dan?

We nemen regelmatig contact met u op over nieuwe ontwikkelingen en/of nieuws in uw onderneming, en zorgen er zo voor dat uw volgers ook opvallende posts te zien krijgen over uw diensten en werkzaamheden. We sturen u een onderzoekslijst toe óf komen even langs voor een kennismaking en gaan we direct aan de slag.

Apps

Heb je altijd al een eigen app willen hebben voor jouw bedrijf? Door een web-app (PWA) te laten ontwikkelen, hoeft jouw app niet door de Appstores goedgekeurd te worden, en is daardoor ook betaalbaarder dan ooit! 

Wat is een PWA?

Een Progressive Web App (PWA) is gebouwd met web technologie die eruitziet en functioneert als een ‘echte’ app uit de Appstores, maar zonder dat je iets hoeft te downloaden. Omdat PWA’s het gehele scherm vullen zijn ze daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Hoe dan?

Vergeleken met de ‘echte’ apps is het maken van een web-app het snelst te realiseren en het laagst in prijs. Het laten maken van een PWA is daardoor toegankelijk voor elke ondernemer en ideaal voor een project met een strak budget of een krappe deadline.

Hoe installeer je zo’n app?

Een PWA hoeft niet gedownload te worden in de Appstores. Je geeft je gebruikers een simpele link door en staat met één druk op de knop op het startscherm, klaar om gebruikt te worden!

Wat kan een PWA allemaal?

Onderstaand hebben we een kleine selectie van features van wat zo’n app kán, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

 • Nieuwsberichten: Blijf up-to-date en plaats automatisch het laatste nieuws op de app via een RSS nieuwsfeed.
 • Inlog voor members: Geen openbare app? Voeg exclusieve content toe voor members met inlog, eigen profiel en registratie.
 • Statistieken: Informeer uw gebruikers met data gegenereerde rapporten, statistieken of diagrammen.
 • Audio Player: Luister in de app naar podcasts, opleiding seminars of muziek playlists.
 • Afspraken / Reserveringen: Laat uw gebruikers een afspraak of reservering maken in een gekoppelde agenda met diverse systemen.
 • Formulieren: Formulieren voor contact opnemen, registraties, informatie en offertes aanvragen.
 • Afbeelding carousel: Swipe op uw smartphone gemakkelijk door een fotogallerij heen, net zoals Instagram.
 • Video: Bekijk video’s in een showreel, plaats video’s in uw content of gekoppeld aan uw Youtube account.
 • Taken: Uw gebruikers kunnen taken uitvoeren en afvinken, ideaal voor bijvoorbeeld coaches, opleidingen en trainingen.
 • Handtekening: Laat uw gebruikers bij het invullen van een formulier hun handtekening plaatsen.
 • Stopwatch: Handig voor het vastleggen van bijvoorbeeld hardlooptijden of trainingsschema’s.
 • Google Maps: Laat gebruikers weten waar u zich bevindt via de Google Maps module.
 • En nog veel meer…

Heb je altijd al een eigen app willen hebben voor jouw bedrijf? Vraag ons naar meer informatie en de mogelijkheden!

Contact opnemen

Foto & Video

Met onze in-house fotostudio wordt het een eitje om de juiste beelden voor uw content te schieten. Om maar wat op te noemen, maken we dagelijks o.a.: (business)portretten, campagnes, productfoto’s, food-shots, social media content, fashion- en beauty shoots…

Onze fotografen zijn er op gebrand om zoveel mogelijk boodschap in het beeldmateriaal te leggen. Of het nou om een persoon, product of zelfs een simpele Instagram Story gaat. Een sterk beeld kan een campagne dragen, en dat blijkt, want we kijken allemaal steeds vaker op onze smartphones meer en meer naar video’s en foto’s.

Eigen beeld is beter!

Omdat de aandacht van een kijker met een aantal milliseconden getrokken moet worden, is het dan ook een stuk interessanter om uw eigen geschoten beeldmateriaal te gebruiken in plaats van veelgebruikte stockfoto’s. Het blijft immers altijd interessant naar hoe het er écht aan toegaat in uw onderneming.

Contact opnemen

PORTRET

Naast foto’s en film voor uw onderneming, maken we ook graag portretten. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, hoe meer karakter er in de foto zit, hoe langer de foto blijft hangen. Een krachtige reportage voor uw portfolio, zakelijke profiel of juist een mooie glamoureuze foto is allemaal mogelijk met ons specialistische team.

PRODUCT & FOOD

Omdat sterk beeldmateriaal van cruciaal belang is voor visuele identiteiten, is onze fotostudio gespecialiseerd in het vastleggen van producten en foodshots. In deze beelden kunnen we namelijk zo uitbundig of simplistisch als u wenst te werk gaan. Sfeer is hét uitgangspunt, ook als we ‘slechts’ gebruik maken van een strak witte achtergrond.

Cases

Onze portfolio bestaat uit een verzameling van al onze geleverde diensten in de afgelopen jaren, en daar zijn we best trots op! Natuurlijk kunnen we niet ál ons werk op onze website kwijt, daarom posten wij op Instagram ook een hoop nieuwe cases, volg jij ons al?

Volg ons on Instagram

Contact met Mxfs

U bent van harte welkom om eens samen te komen brainstormen onder het genot van onze (heerlijke) koffie! In onze creatieve studio kunnen wij u met alles van dienst zijn, en maak kennis met Mediabureau en Reclamebureau Mxfs!

Mediabureau en Reclamebureau Mxfs

werkt samen met creatieve (en hardwerkende!) freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisme hebben, zodat wij u het complete totaal-plaatje kunnen bieden. Wilt u overtuigd worden door ons werk? Kijk dan eens bij onze klanten!

Bodega Bodega

In Laren zit de Bodega Bodega, al jaren een begrip in het Gooi. We hebben een zoveel mogelijk lijkende Mediterraanse, Spaanse stijl toegepast op het logo en de huisstijl er om heen. Stijlen van Gaudi, zoals het mosaic waren voor ons de rode draad in dit project. Omdat er ook een specifieke sfeer in de food beelden gewenst was, hebben wij een aantal jaren achter elkaar de nieuwe gerechten in beeld gebracht.

Hashtag Sociaal

Reclamebureau Mxfs maakte voor Hashtag Sociaal een nieuw logo, nieuwe website én mocht de social media kanalen opbouwen en onderhouden. We creëren samen met Hashtag Sociaal content voor diverse klanten, en zorgen ervoor dat hun brand een goede basis krijgt. “And we both love pink.”

Hite

Voor Hite Agency hebben we naast een minimalistische huisstijl, ook alle modellen gefotografeerd en de social media kanalen aangemaakt en ingericht. Het beheer van de socials doen wij al enkele jaren, en ook de portfolio’s, setcards en polaroids van de modellen doen wij met veel plezier!

Wielinga

Gevestigd in een monumentaal pand aan de elegante Nieuwe Rijn, midden in het bruisende centrum tegenover het stadhuis van Leiden bevindt zich een bijzondere plek om te lunchen, ontmoeten, proosten, proeven, dineren en nog veel meer. Wij zijn dan ook voor het logo en de huisstijl in de klassieke stijl met de geschiedenis van het pand gebleven in goud, donkerblauw en de gezelligheid!

Danfold

Voor Danfold mocht ons Mediabureau de complete opbouw maken van een nieuwe branding. Daar zitten natuurlijk het logo, de website, fotografie en social media in, maar daarnaast ontwerpen wij de digitale formulieren ook! Zodat alles een gelijke en passende huisstijl heeft.

Mxfs Reclamebureau Hilversum / Communicatiebureau Hilversum

Mxfs Creatief bureau Hilversum / Mediabureau Hilversum – Hallo!

Wij zijn Mxfs; een full-service reclamebureau en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, WordPress website, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat.

Gespecialiseerd in gedurfde designs voor jouw merk. Instead of thinking outside the box, just get rid of the box.

Mxfs is een full-service communicatiebureau Hilversum dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op #1 staat. Soms moet je niet ‘outside the box’ denken, maar gewoon die hele box weglaten.

Mxfs

Over Mxfs Communicatiebureau Hilversum

Aangenaam! Wij zijn Mxfs; een full-service reclamebureau Hilversum dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat.

Mxfs Creatief Bureau Hilversum bestaat uit samenwerkende creatieve Freelance webdesigner die stuk voor stuk een eigen Website laten bouwen, zodat wij hét complete totaalplaatje kunnen bieden aan uw onderneming. Onze services bestaan onder andere uit: WordPress website Hilversum, of bijvoorbeeld een Custom WordPress website. Natuurlijk kunt u ook een Huisstijl laten maken, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en social media management. Daag ons uit met uw ideeën en wensen, we komen er samen vast uit!

Mxfs Mediabureau Hilversum

Aangenaam, onze naam is Mxfs; een full-service Mediabureau Hilversum dat gespecialiseerd is in Freelance Grafisch Vormgeving en content creatie Hilversum. Onze Freelance designers houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat. Wilt u uw Huisstijl laten ontwerpen of wilt u Hulp bij WordPress website?

Mxfs bestaat uit samenwerkende creatieve freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisatie hebben, zodat wij hét complete totaalplaatje kunnen bieden aan uw onderneming. Onze services bestaan onder andere uit: WordPress website, webdesign, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en social media management. Daag ons uit met uw ideeën en wensen, we komen er samen vast uit!

Onze Freelancers zijn altijd bezig met creëren en ontwerpen.

Ons team is de hele dag bezig met het maken en ontwerpen van o.a.: (WordPress) website, custom werk aan nieuwe en bestaande websites, on- en offline reclame-uitingen zoals; logo’s, logo ontwerp. U kunt uw logo laten ontwerpen en gelijk visitekaartjes laten drukken, visitekaartjes ontwerp aanvragen of Visitekaartjes drukwerk ontwerpen.

Grafische ontwerpen

Onze freelancer grafisch vormgeving maakt veel digitale whitepapers, flyers, Flyers ontwerpen, Folder ontwerpen. Voor complete concepten kunt u ook contact met Mxfs opnemen, dan doen we direct ook de content creatie, fotografie en video’s. Uw eigen brochures of verpakkingen laten ontwerpen en drukken kan natuurlijk ook. Voor Social Media ocial media branding, apps, en nog veel meer.

Wie maken die grafische ontwerpen dan allemaal?

Mxfs bestaat uit samenwerkende creatieve grafische vormgeving freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisatie hebben, zodat wij hét complete totaalplaatje kunnen bieden aan uw onderneming. Onze reclame services bestaan onder andere uit: het ontwerpen van een logo, logo ontwerp, huisstijl laten maken, huisstijl ontwerp, huisstijl ontwerpen. Daag ons uit met uw ideeën en wensen, we komen er samen vast uit!

WordPress website

Het draait op het wereld wijde web veelal om het zien en het gezien worden. Dat laatste is ontzettend belangrijk als juist jouw doelgroep zich veel op het internet bevindt. Hoe pakken wij dat aan? Jouw ‘digitale visitekaartje’ noemt men het. Ons doel is om jouw WordPress website vooral gebruiksvriendelijk, oogstrelend en duidelijk te ontwikkelen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat jouw website op elk formaat smartphone, tablet en desktop te bekijken zijn en Google-vriendelijk is.

Website bouwer Hilversum

Wij bouwen een WordPress website in het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem WordPress omdat jouw WordPress website dan eventueel voor jezelf gemakkelijk aan te passen is, en kunnen wij zo snel en uitgebreid als wenselijk werken door middel van een template (om) te bouwen.

Website laten bouwen

Voordat wij aan de slag kunnen met uw WordPress website bouwen, zoeken we even op Google uw onderneming op. Is de sfeer of boodschap van uw WordPress website dezelfde als die u hanteert in uw bedrijf? Spreekt het men aan en komt het duidelijk over? Dit zijn de vragen waar wij dagelijks aan werken, en ondernemingen hierin helpen groeien hun WordPress website laten maken.

Nieuw WordPress website webdesign

Een nieuw ontworpen WordPress webdesign zal naadloos op uw bestaande huisstijl passen, maar er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een eventueel compleet nieuw WordPress website ontwerp, met een vernieuwd logo of huisstijl en content fotografie, die met het nieuwe WordPress webdesign matched. Ook voor een uitgebreid SEO voor Google pakket bent u bij ons en onze gecertificeerde Google collega’s aan het juiste adres.

Grafisch ontwerper

Logodesign, concepten, branding, visitekaartjes, folders, flyers, menukaarten, brochures, whitepapers, posters, banners, noem het maar op!

Onze grafisch vormgevers hebben flink wat lef en ervaring in huis en bouwen dagelijks mee aan de groei van de unieke branding van onze klanten. We zorgen ervoor dat u met uw onderneming met kop en schouders boven de rest in uw branche uitsteekt en zullen een vormgeving ontwerpen die zeker niet onopgemerkt blijft.

Huisstijl laten maken

Een opfrissing van uw huidige logo ontwerp of huisstijl ontwerp is uiteraard ook mogelijk, dan kijken wij heel nauwlettend op uw historie, en ontwerpen daar een modern logo design of huisstijl design van, zodat uw onderneming een opvallend nieuw ontwerp heeft, zonder dat het heel drastisch omgegooid wordt.

Contact opnemen

Logo laten ontwerpen

De juiste doelgroep bereiken met een nieuwe huisstijl, WordPress website en/of logo ontwerp. Dit trekt niet alleen nieuwe klanten aan, maar laat ook een frisse wind door uw onderneming waaien! Wij verdiepen ons volledig in uw bedrijf voordat wij ergens aan beginnen. Daarbij leven wij ons in als één van uw klanten. Hoe komt uw vormgeving of branding op ons over? Wat kunt u bijvoorbeeld al bereiken met een touch-up van een nieuw logo?

Visitekaartjes ontwerp

Genoeg om eerst even samen over te praten dus. Van visitekaartje ontwerpen tot complete bedrijfsuitstraling of huisstijl, we komen er samen wel uit. Wij overtuigen u graag met een visuele impressie van een nieuw logo of huisstijl ontwerp. Dat praat gelijk een stuk makkelijker. Samen koffie doen? We kunnen in een vrijblijvende afspraak al een hoop bespreken en bedenken.

Social media management

Naast een goede website, is social media voor de online marketing van uw onderneming bijna niet meer weg te denken. Zeker als uw (nieuwe) doelgroep zich al actief op de verschillende social media kanalen bevindt. Onze social media manager gaat graag voor u aan de slag om uw Instagram, Facebook of LinkedIn te laten beginnen groeien!

Social Media laten beheren

Voor het starten met uw social media beheer, social media onderhouden en het groeien van deze social media kanalen is dan ook veel aandacht nodig, een serieuze dagtaak in sommige gevallen. Wij begrijpen dat u zich natuurlijk liever bezighoudt met uw onderneming dan uit te vinden hoe u dit het beste kunt aanpakken. De juiste social media strategie vinden om ook hier met kop en schouders boven de rest uit te komen, vergt veel onderzoek naar de ideale content voor uw social media kanaal.

Contact opnemen

Instagram uitbesteden

Zit uw doelgroep op Instagram, Twitter, Facebook, TikTok, PinterestLinkedIn, Youtube of misschien wel allemaal? Met de juiste doelgroepanalyse kunnen we dit allemaal tackelen en zult u niet achterblijven in de verschillende social media kanalen. Laat u uw Instagram uitbesteden bij Mxfs?

Hoe gaan wij te werk?

Onze social media manager gaat van tevoren uitgebreid onderzoek doen naar uw doelgroep en geeft dan een duidelijke analyse welke social media kanalen het beste bij uw onderneming passen. In dit onderzoek wordt onder andere bepaalde content ideeën bedacht, en gaan we sparren over eventuele content strategieën.

En dan?

We nemen regelmatig contact met u op over nieuwe ontwikkelingen en/of nieuws in uw onderneming, en zorgen er zo voor dat uw volgers ook opvallende posts te zien krijgen over uw diensten en werkzaamheden. We sturen u een onderzoekslijst toe óf komen even langs voor een kennismaking en gaan we direct aan de slag.

Apps

Heb je altijd al een eigen app willen hebben voor jouw bedrijf? Door een web-app (PWA) te laten ontwikkelen, hoeft jouw app niet door de Appstores goedgekeurd te worden, en is daardoor ook betaalbaarder dan ooit! 

Wat is een PWA?

Een Progressive Web App (PWA) is gebouwd met web technologie die eruitziet en functioneert als een ‘echte’ app uit de Appstores, maar zonder dat je iets hoeft te downloaden. Omdat PWA’s het gehele scherm vullen zijn ze daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Hoe dan?

Vergeleken met de ‘echte’ apps is het maken van een web-app het snelst te realiseren en het laagst in prijs. Het laten maken van een PWA is daardoor toegankelijk voor elke ondernemer en ideaal voor een project met een strak budget of een krappe deadline.

Hoe installeer je zo’n app?

Een PWA hoeft niet gedownload te worden in de Appstores. Je geeft je gebruikers een simpele link door en staat met één druk op de knop op het startscherm, klaar om gebruikt te worden!

Wat kan een PWA allemaal?

Onderstaand hebben we een kleine selectie van features van wat zo’n app kán, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

 • Nieuwsberichten: Blijf up-to-date en plaats automatisch het laatste nieuws op de app via een RSS nieuwsfeed.
 • Inlog voor members: Geen openbare app? Voeg exclusieve content toe voor members met inlog, eigen profiel en registratie.
 • Statistieken: Informeer uw gebruikers met data gegenereerde rapporten, statistieken of diagrammen.
 • Audio Player: Luister in de app naar podcasts, opleiding seminars of muziek playlists.
 • Afspraken / Reserveringen: Laat uw gebruikers een afspraak of reservering maken in een gekoppelde agenda met diverse systemen.
 • Formulieren: Formulieren voor contact opnemen, registraties, informatie en offertes aanvragen.
 • Afbeelding carousel: Swipe op uw smartphone gemakkelijk door een fotogallerij heen, net zoals Instagram.
 • Video: Bekijk video’s in een showreel, plaats video’s in uw content of gekoppeld aan uw Youtube account.
 • Taken: Uw gebruikers kunnen taken uitvoeren en afvinken, ideaal voor bijvoorbeeld coaches, opleidingen en trainingen.
 • Handtekening: Laat uw gebruikers bij het invullen van een formulier hun handtekening plaatsen.
 • Stopwatch: Handig voor het vastleggen van bijvoorbeeld hardlooptijden of trainingsschema’s.
 • Google Maps: Laat gebruikers weten waar u zich bevindt via de Google Maps module.
 • En nog veel meer…

Heb je altijd al een eigen app willen hebben voor jouw bedrijf? Vraag ons naar meer informatie en de mogelijkheden!

Contact opnemen

Foto & Video

Met onze in-house fotostudio wordt het een eitje om de juiste beelden voor uw content te schieten. Om maar wat op te noemen, maken we dagelijks o.a.: (business)portretten, campagnes, productfoto’s, food-shots, social media content, fashion- en beauty shoots…

Onze fotografen zijn er op gebrand om zoveel mogelijk boodschap in het beeldmateriaal te leggen. Of het nou om een persoon, product of zelfs een simpele Instagram Story gaat. Een sterk beeld kan een campagne dragen, en dat blijkt, want we kijken allemaal steeds vaker op onze smartphones meer en meer naar video’s en foto’s.

Eigen beeld is beter!

Omdat de aandacht van een kijker met een aantal milliseconden getrokken moet worden, is het dan ook een stuk interessanter om uw eigen geschoten beeldmateriaal te gebruiken in plaats van veelgebruikte stockfoto’s. Het blijft immers altijd interessant naar hoe het er écht aan toegaat in uw onderneming.

Contact opnemen

PORTRET

Naast foto’s en film voor uw onderneming, maken we ook graag portretten. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, hoe meer karakter er in de foto zit, hoe langer de foto blijft hangen. Een krachtige reportage voor uw portfolio, zakelijke profiel of juist een mooie glamoureuze foto is allemaal mogelijk met ons specialistische team.

PRODUCT & FOOD

Omdat sterk beeldmateriaal van cruciaal belang is voor visuele identiteiten, is onze fotostudio gespecialiseerd in het vastleggen van producten en foodshots. In deze beelden kunnen we namelijk zo uitbundig of simplistisch als u wenst te werk gaan. Sfeer is hét uitgangspunt, ook als we ‘slechts’ gebruik maken van een strak witte achtergrond.

Cases

Onze portfolio bestaat uit een verzameling van al onze geleverde diensten in de afgelopen jaren, en daar zijn we best trots op! Natuurlijk kunnen we niet ál ons werk op onze website kwijt, daarom posten wij op Instagram ook een hoop nieuwe cases, volg jij ons al?

Volg ons on Instagram

Contact met Mxfs

U bent van harte welkom om eens samen te komen brainstormen onder het genot van onze (heerlijke) koffie! In onze creatieve studio kunnen wij u met alles van dienst zijn, en maak kennis met Mediabureau en Reclamebureau Mxfs!

Mediabureau en Reclamebureau Mxfs

werkt samen met creatieve (en hardwerkende!) freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisme hebben, zodat wij u het complete totaal-plaatje kunnen bieden. Wilt u overtuigd worden door ons werk? Kijk dan eens bij onze klanten!

Bodega Bodega

In Laren zit de Bodega Bodega, al jaren een begrip in het Gooi. We hebben een zoveel mogelijk lijkende Mediterraanse, Spaanse stijl toegepast op het logo en de huisstijl er om heen. Stijlen van Gaudi, zoals het mosaic waren voor ons de rode draad in dit project. Omdat er ook een specifieke sfeer in de food beelden gewenst was, hebben wij een aantal jaren achter elkaar de nieuwe gerechten in beeld gebracht.

Hashtag Sociaal

Reclamebureau Mxfs maakte voor Hashtag Sociaal een nieuw logo, nieuwe website én mocht de social media kanalen opbouwen en onderhouden. We creëren samen met Hashtag Sociaal content voor diverse klanten, en zorgen ervoor dat hun brand een goede basis krijgt. “And we both love pink.”

Hite

Voor Hite Agency hebben we naast een minimalistische huisstijl, ook alle modellen gefotografeerd en de social media kanalen aangemaakt en ingericht. Het beheer van de socials doen wij al enkele jaren, en ook de portfolio’s, setcards en polaroids van de modellen doen wij met veel plezier!

Wielinga

Gevestigd in een monumentaal pand aan de elegante Nieuwe Rijn, midden in het bruisende centrum tegenover het stadhuis van Leiden bevindt zich een bijzondere plek om te lunchen, ontmoeten, proosten, proeven, dineren en nog veel meer. Wij zijn dan ook voor het logo en de huisstijl in de klassieke stijl met de geschiedenis van het pand gebleven in goud, donkerblauw en de gezelligheid!

Danfold

Voor Danfold mocht ons Mediabureau de complete opbouw maken van een nieuwe branding. Daar zitten natuurlijk het logo, de website, fotografie en social media in, maar daarnaast ontwerpen wij de digitale formulieren ook! Zodat alles een gelijke en passende huisstijl heeft.